Despre noi

Cabinet Stomatologic Dr. Popa Mirela

Peste 17 ani de experienta!

Pentru noi, fiecare zambet este important.
Apeland la cabinetul stomatologic Dr Popa Mirela beneficiati de servicii de calitate si multa seriozitate la costuri accesibile tuturor pacientilor.

Cabinetul a fost infiintat in anul 2000, la initiativa medicului stomatolog Popa Mirela dornica sa ofere o alternativa profesionista la serviciile stomatologice deja existente.

Interesul constant pentru perfectionare medicala stomatologica a impus participarea colectivului nostru la stadii de pregatire sustinute in Romania si in strainatate, sub indrumarea unor profesionisti de prestigiu in practica internationala. Am considerat ca pentru noi este foarte importanta comunicarea cu alti practicieni ai acestor specialitati.

Un obiectiv major al echipei stomatologice este integrarea in practica curenta a celor mai noi metode se tratament aliniindu-ne la standardele de stomatologiei europene de elita.

Dotarile cabinetului sunt dintre cele mai modern si complexe, provenienta aparaturii instrumentarului si materialelor fiind numai din tari cu renume in domeniu: Germania, Italia, Japonia.

Echipa de sterilizare este formata din personal cu pregatire speciala, iar capacitatea aparaturii este verificata si certificata lunar de Ministerul Sanatatii din Romania.

Materialele si consumabilele folosite in clinica sunt in conformitate cu cerintele europene, ceea ce prezinta garantia reusitei stomatologice.

In viitor, ne dorim ca eforturile noastre pentru dezvoltare profesionala sa se concretizeze in tehnici si proceduri de ultima ora in medicina dentara, menite sa asigure pacientilor nostri cele mai bune tratamente.

Colectivul nostru unitar are ca scop reducerea stresului pacientilor legat de stomatologie prin crearea unei atmosfere prietenoase si degajate, care sa ajute la indeplinirea planului de tratament.

Echipa de medici

 • Dr. Popa Mirela

  Medic Stomatolog

 • Marinescu Silviu Stefan

  Asistent Stomatologie

 • Dr. Stancu Daniel

  Medic Stomatolog

 • Dr. Liviu Preda

  Chirurg

Testimoniale

 • "OMUL" sfințește locul - este un proverb vechi, confirmat de realitate, care se potriveste foarte bine, aici, în aceast cabinet minunat, cochet, primitor si cald, cu oameni deosebiți ca d-na Popa și toată echipa ei… competenți, harnici, atenți și amabili cu pacienții!
  Razvan Lungu
 • Experimentează și cealaltă față a mersului la dentist fără a mai avea crampe stomacale și inima cât un purice, cu una, două zile în avans.
  Mariana Elefterie
 • Sunteți o echipă minunată, respect și admirație din partea mea.
  Mirela Razvan
 • Un cabinet de nota 10!
  Adrian Carben
 • Servicii de calitate, personal deosebit și cu adevarăt dedicat satisfacerii nevoilor pacienților. Multumesc!
  Simona Plesa
 • Mi-era frica sa merg la stomatologie, dar la d-na doctor n-am simtit nimic. Vin si alta data. Recomand cu incredere!
  Anca Pana
 • Recomand aceast cabinet din tot sufletul. Am avut o urgenta cu fetita mea de 5 ani. Doamna doctor Mirela a fost extraordinara, stie cum sa colaboreze cu copiii. Totul a decurs repede, usor, mult peste asteptarile mele. Multumim doamna.
  Irina Busuioc